Želiš izboljšati odpornost svojega imunskega sistema brez stranskih učinkov? Izberi Spirulino, izvor življenjske energije! Na tvoje telo deluje protivnetno ter ima veliko pozitivnih učinkov!

Se ti zdi, da ne zaužiješ dovolj beljakovin za normalno delovanje? Si utrujen, imaš težave s holesterolom, krvnim tlakom, prebavo ali hormonskim ravnovesjem? Nič zato, zate imamo super rešitev. Si lahko predstavljaš rastlino, ki lahko zagotovi tvojemu telesu dovolj beljakovin za normalno delovanje, pomaga preprečiti nadležno smrkanje in kihanje kot posledico raznih alergij, okrepi imunski sistem, pomaga nadzorovati visok krvi pritisk in holesterol in celo varuje pred rakom?

Si že slišal za Spirulino? Kaj sploh je to? Brez skrbi, v nadaljevanju ti bomo vse to predstavili.

Tisti, ki ste za njo že slišali, veste, zakaj nam je tako všeč in zakaj je tako edinstvena. Če pa je še ne poznaš je pravi čas, da jo spoznaš in se seznaniš z njenimi neverjetnimi učinki na tvoje zdravje, brez stranskih učinkov. Zaradi dobrih lastnostih bi ji lahko rekli tudi hrana prihodnosti.

Torej, Spirulina je vrsta alg, ki so planet pred nepredstavljivimi 3, 6 milijardami let med prvimi začele oskrbovati s kisikom in tako posredno omogočile, da lahko danes obstajamo tudi mi, ljudje. Tako zelo pomembno vlogo so imele. Njene edinstvene prehrambene vrednosti pa smo se začeli zavedati šele pred kratkim.

KAKŠNE HRANILNE SNOVI VSEBUJE?

Spiruilna v sebi skriva pravo zakladnico vitaminov (B, A, E) in mineralov. Poleg tega vsebuje še beljakovine, ogljikove hidrate, maščobe, minerale in vlaknine. S Spirulino lahko tako na enkrat zaužiješ zelo veliko koristnih hranilnih snovi, ki jih tvoje telo zares potrebuje pridobiti.

KAKŠNI SO NJENI POZITIVNI UČNIKI ZA VAŠE TELO?

Njeni učinki so zelo odvisni, v kakšni obliki jo konzumirate. Vedno se vprašamo, kakšni pa so negativni stranski učinki, ki jih ima snov, ki jo zaužijemo. A naj vas ne skrbi, Spirulina je BREZ stranskih učinkov! Naj pa omenimo le nekaj dobrih učnikov, ki kažejo na to, zakaj se jo splača uživati:

 • deluje kot antioksidant in tako znižuje tveganje za nastanek rakavih obolenj
 • razvija črevesno floro, ki je zaradi temeljne vloge pri absorpciji hranil več kot pomembna za naše dobro počutje in zaščito pred infekcijami
 • znižuje raven slabega holesterola v krvi
 • ureja presnovo
 • znižuje krvni pritisk
 • preprečuje anemijo (slabokrvnost)
 • lajša stres

V KAKŠNI OBLIKI JE NAJBOLJ UČINKOVITA?

Spirulino lahko dobite posušeno v tabletah ali prahu. Pridelovalci suhe Spiruline uporabljajo različne tehnike sušenja in predelovanja. Zato se pri sušenju lahko deformira oz. spremeni in izgubi do 75 % hranilnih snovi, kot so proteini, vitamini in minerali. Fikocianin je najbolj izredna sestavina Spiruline. Pridobimo ga s centrifugiranjem sveže Spiruline Platensis. Zaradi svoje strukture spodbuja transport kisika do mišičnega in imunskega sistema. Je edina naravna spojina, ki je učinkovita proti astmi.

Fikocianin je še posebej priporočljiv za športnike, ki želijo izboljšati svoje delovanje, pa tudi okrevanje po naporni aktivnosti ali celjenju poškodb. Napitek vsebuje vodotopne proteine, ki so telesu takoj dostopni. Ti proteini zagotavljajo dodatno energijo mišicam, kar se odraža v večji vzdržljivosti in moči.

Deluje:

 • protivnetno
 • antialergijsko
 • krepi organizem
 • pospešuje celjenje ran
 • blagodejno deluje po kapi in multipli sklerozi

Vsebuje 100% naravne snovi. Nima stranskih učinkov. Priporočena dnevna količina je 5-50 ml. Hraniti pa ga je potrebno v temnem in hladnem prostoru.